Jar 2020 s okuliarmi Vogue

Publikované dňa 27.02.2023
Značka Vogue eyewear si pre nás pripravila nové kolekcie okuliarov ako Cliché, Moonlight, Retro Pop, Silhouette a Loop. 
Kolekcia Cliché ponúka rámy z ľahkých kovov, ktoré sa dobre nosia. Na výber máme okuliare s bohatými paletami farieb. 
Kolekcia Moonlight ponúka rámy zdobené kamienkami Swarovski. Rámy majú klasické jemné ženské tvary, ktoré dotvárajú osobnosť.
Kolekcia Retro Pop je inšpirovaná 50-tymi rokmi. 
Kolekcia Silhouette vyzdvihuje minimálny dizajn, ktorý dokonalo ladí s kovovými stranicami.
Kolekcia Loop ponúka okuliare s trendovými gradálovými šošovkami, ktoré dotvárajú zvodný vzhľad.


Slnečné okuliare Vogue VO 5339S patria do kolekcie RETRO POP a sú určené pre ženy. S týmito módnymi slnečnými okuliarmi zažiarite v dave aj v bežný deň. Sú vhodné na každú príležitosť. Rám je vyrobený z plastu. Cateye tvar s výrazným plastovým rámom vystihuje svieži ženský štýl. Zvodné gradálové odtiene na šošovkách dotvárajú nezabudnuteľný pohľad. Tento typ okuliarov sa hodí okrúhlemu typu tváre.

Kolekcia okuliarov Vogue VO 5339S → 
                                                        

Slnečné okuliare Vogue VO 4156S patria do kolekcie LOOP a sú určené pre ženy. Okuliare majú minimálny dizajn no farebné akcenty zaručujú, že tento menej výrazný vzhľad je stále trendy. Kovové rámy sú v ženských farebných odtieňoch. Štýlové oválne šošovky sú navrhnuté tak, aby zohľadňovali najnovšie módne trendy a dávali ľuďom rozmanitý výber. Tento typ okuliarov sa hodí hranatému typu tváre.

Kolekcia okuliarov Vogue VO 4156S →
                                                     

Slnečné okuliare Vogue VO 5308SB patria do kolekcie MOONLIGHT a sú určené pre ženy. Plastový rám je ručne zdobený kryštálmi Swarovski, ktoré dotvárajú ženský a elegantný vzhľad v ktoromkoľvek ročnom období. Rafinovaný, moderný a ľahko nositeľný oválny tvar poskytuje bezchybne integrovaný dizajn a klasická elegancia vytvára ležérny vzhľad. Tento typ okuliarov sa hodí hranatému typu tváre.

Kolekciu okuliarov Vogue VO 5308SB →
                                                       

Slnečné okuliare Vogue VO 5311S patria do kolekcie RETRO POP a sú určené pre ženy. Značka Vogue je známa tým, že je mimoriadne štýlová a módna a dôkazom toho sú tieto okuliare. Prepracovaný výrazný štýl je v dokonalom súlade s najnovšími módnymi trendmi. S mestským pôvabom, ktorý dotvárajú tieto okuliare ste stále pripravená zabaviť sa. Dizajn okuliarov je navrhnutý pre odvážne ženy, ktoré sa rady hrajú so svojím vzhľadom. Tento typ okuliarov sa hodí okrúhlemu typu tváre.

Kolekciu okuliarov Vogue VO 5311S →
                                                    

Verím, že sa Vám novinky od Vogue eyewear zapáčili a vy si vyberiete tie svoje okuliare v ktorých budete žiariť celý rok.

Všetky slnečné okuliare značky Vogue →
Všetky dioptrické okuliare značky Vogue

BV

Podobné články