Dolce & Gabbana kolekcia jar/leto 2022

Publikované dňa 27.02.2023
Dolce & Gabbana je talianska módna značka, ktorú založili v roku 1985 módni návrhári Domenico Dolce a Stefano Gabbana. Medzi ich najznámejších klientov patria napríklad Victoria a David Beckhamovci, Madonna či Sophia Lorenová.
Domenico Dolce vyštudoval odevný dizajn na Sicílii a získal skúsenosti vďaka podnikaniu svojich rodičov. Stefano Gabbana študoval grafický dizajn a získal pracovné skúsenosti v oblasti módy ako asistent v ateliéri v Miláne, kde sa pár prvýkrát stretol v roku 1980.

Jennifer Lopez a David Gandy, protagonisti nového projektu DG Special Eyewear Project, vyžarujú eleganciu a pôvab, ktoré sú súčasťou samotnej DNA značky Dolce&Gabbana. Kampaň spája nezameniteľný štýl a modernosť v sérii reklamných záberov s výraznými slnečnými okuliarmi a dioptrickými rámami.

Kolekcia SICILIAN TASTE
Nová kapitola pre najpredávanejší rad Sicilian Taste: moderné ženské tvary kombinované s prepracovanými kovovými stranicami, ktoré vytvárajú elegantný a klasický štýl.

DG3347
Acetátový obdĺžnikový rám v dokonalej kombinácii s jemnými kovovými stranicami poskytujúci unikátny vzhľad. Stranice sú ozdobené s jemne vygravírovaným logom Dolce&Gabbana.


Tradičnú farebnú paletu osviežujú nové odtiene a to čierna Cube a Azure



DG3348
Elegantný dioptrický rám v tvare mačacích očí poskytuje klasický look s moderným nádychom. Koncovky stranic ladia s acetátovou očnicou a sú kombinované ružovozlatými alebo zlatými kovovými  stranicami. Stranice sú ozdobené s jemne vygravírovaným logom Dolce&Gabbana.



DG1340
Nadčasový kovový motýľovitý tvar vytvára klasický a moderný vzhľad dioptrických okuliarov. Super ľahké kovové stranice s vygravírovaným logom Dolce&Gabbana poskytujú vyšší komfort pri nosení. Elegantný a tenký rám s kovovými sedielkami a acetátovými koncovkami stranic zaručia pohodlnosť pri nosení.




Kolekcia DG CROSSED
Ikonické logo DG Crossed sa aj naďalej vyvíja, pričom si zachováva korene ikonického dedičstva Dolce&Gabbana.

DG4405
Ikonický tvar mačacích očí charakterizovaný acetátovým rámom a monogramom DG Crossed oslavujúci dedičstvo Dolce&Gabbana. Dvojrozmerný efekt na straniciach a čele podčiarkuje hodnotu tohto štýlu. Stranice sú ozdobené ikonickým a sofistikovaným zlatým monogramom DG Crossed.

Tradičné farby obohatené o nový odtieň "ružová bublina".


DG4406
Výnimočná kombinácia klasickej jednoduchosti a odvážnej zmyselnosti pre elegantnú ženu obľubujúcu značku DG. Moderné geometrické tvary charakterizované ikonickým a sofistikovaným monogramom DG Crossed na straniciach.
Farebná paleta je obohatená o nový "bublinový" odtieň.

DG4407
Ikonický nadrozmerný motýľovitý tvar kombinuje ženskosť a tradíciu s dotykom tajomna. Rám z acetátu je ozdobený ikonickým logo DG Crossed.Tradičné farby a nový odtieň "čiernej bubliny" so zladeným strieborným monogramom DG Crossed.






Dioptrické a slnečné okuliare značky Dolce & Gabbana →


BV

Podobné články