Okuliare Armani Exchange na našom e-shope

Publikované dňa 27.02.2023
Značka Armani Exchange bola založená v roku 1991 módnym návrhárom Giorgom Armanim a rýchlo sa preslávila vďaka kvalitným produktom. Zameriava sa na moderných mladých ľudí preferujúcich individuálny mestský štýl.
Zdroj: https://www.armaniexchange.com/countries/index  
  

Slnečné
a dioptrické okuliare Armani Exchange sú navrhnuté pre mužov ale rovnako aj pre ženy. Okuliare mužom a ženám umožnia vyniknúť v klasickom štýle s elegantnými líniami. Rámy s plným lemom sú inšpirované talianskou kreativitou. Slnečné okuliare značky Armani Exchange obľubujú mnohé zahraničné
celebrity ako Rihanna, Eva Longoria, Paris Hilton, Blake Lively, či Lindsay Lohan.

Slnečné
okuliare Armani Exchange AX 2031S 608855 sú súčasťou kolekcie Urban Attitude - Texture navrhnutej pre mužov. Vďaka svojmu mestskému štýlu, kovovému svetlému rámu a logu, ktoré sa nachádza na stranici dodávajú tieto pilotky elegantný vzhľad. Okuliarové šošovky modrej farby dodávajú okuliarom štýlovosť.
Tieto okuliare sa hodia hranatému typu tváre.
                                  


Slnečné
okuliare Armani Exchange AX 4094S 83031T sú súčasťou kolekcie Urban Attitude - Details navrhnutej pre ženy. Okuliare dodávajú ľahký a svieži nezabudnuteľný vzhľad, tento oversize rám dodáva trochu trblietavejšieho lesku do pútavého mestského štýlu. Profil je vyrobený tak, aby vynikal klasickými farbami.
Tieto okuliare sa hodia ovalnému typu tváre.
                                   



Slnečné okuliare Armani Exchange AX 4093S 82847P sú súčasťou kolekcie Urban Attitude - Texture navrhnutej pre mužov. Tento mestský štýl je inšpirovaný grafickými návrhmi. Tmavý matný textúrovaný rám dodáva energický náboj. Farebné šošovky dotvárajú zábavný imidž a sú ideálnou voľbou pre oživenie outfitu.
Tieto okuliare sa hodia oválnemu typu tváre.
                                           


Slnečné
okuliare Armani Exchange AX 4091S 83006F sú súčasťou kolekcie Forever Young- Cosmopolitan navrhnutej pre ženy. Tento chladný mestský štýl spája trendový tvar okuliarov s novým kovovým rámom. Zrkadlové šošovky dávajú kozmopolitnému dizajnu vyššiu hranicu.
Tieto okuliare sa hodia oválnemu aj hranatému typu tváre.
                                          


Okuliare značky Armani Exchange prezentujú typický mestský štýl vďaka ktorému sa značka preslávila. Od klasických rámov sa líšia modernejším prevedením a štýlovým dizajnom. Okuliarové rámy žiaria pestrými farbami a vynikajú nezvyčajnými detailmi
Okuliare si jednoducho zamilujete. Už je len na vás, ktoré budú pre vás tie pravé.

Kolekcia slnečných okuliarov Armani Exchange
Kolekcia dioptrických okuliarov Armani Exchange


BV

Podobné články