Tip na darček

Publikované dňa 27.02.2023
Nájsť užitočný darček, ktorý je praktický a zároveň poteší nie je jednoduché a behanie po obchodoch býva často náročné.  U nás v ponuke nájdete darčekový balíček, ktorý určite neostane niekde zapadnutý prachom a viete si ho objednať aj z pohodlia vášho domova.

V našom Vianočnom balíčku nájdete tvrdé otváracie PUZDRO, ktoré perfektne ochráni Vaše okuliare pred poškodením a tak predĺži životnosť okuliarov. Puzdro svojou originálnou potlačou s venovaním vyčarí úsmev na tvári. Súčasťou puzdra je aj utierka z mikrovlákna, ktorú máte hned po ruke.
Z ponuky si môžete vybrať zo 4 variantov:
                                               

                                               


Ďalšou skvelou a v dnešnej dobe dosť vyhľadávanou alternatívou ako sa zbaviť otravného zahmlievania okuliarov je UTIERKA WISHS, ktorá je taktiež súčasťou vianočného balíčka. Utierka je určená na všetky typy okuliarových šošoviek a bude nápomocná nielen počas zimy, ale v priebehu celého roka.
Keďže utierku Wishs je vhodné nanášať na vyčistené a suché okuliare, tak k tomuto kroku vám dopomôže MIKROVLÁKNOVÁ UTIERKA, ktorá je vďaka jemnosti materiálu šetrná pri čistení okuliarov a taktiež je súčasťou vianočného balíčka. Zároveň sa dá opakovane používať, pretože utierku je možné podľa potreby preprať v mydlovej vode.

Vo vianočnom balíčku sa nachádza aj ďalší pomocník a to ČISTIACI SPREJ, ktorý je určený na akýkoľvek typ okuliarových šošoviek. Spolu s mikrovláknovou utierkou tvoria dokonalú dvojku pre precízne vyčistenie okuliarových skiel.
Ďalšou a poslednou súčasťou vianočného balíčka je aj ŠNÚRKA na okuliare, ktorá je vyrobená z textilu a je ideálnou pomôckou pre nositeľov, ktorí zvyknú často okuliare odkladať.

V prípade, že by ste si z týchto variantov nevedeli vybrať tak v našej ponuke nájdete aj vianočné balíčky s puzdrom bez venovania v ČERVENEJ alebo MODREJ farbe.
                                                                        
Každý balíček obdržíte v našej s láskou vyrobenej vianočnej darčekovej taške.
                                                                                            

Prajeme Vám pokojné a požehnané sviatky.

BV

Podobné články