Nová tvár Vogue okuliarov

Publikované dňa 27.02.2023
Značka Vogue Eyewear tento rok víta vo svojom portfóliu inšpirujúcich žien novú tvár: herečku Netflix seriálu Stranger Things, Millie Bobby Brown.

Millie
vstúpila do svojej role veľvyslankyne značky s autentickým prístupom a predstavuje oveľa viac než len influencerku. Cenami ovešaná herečka, aktivistka a influencerka doslova stelesňuje hodnoty, ktoré značka okuliarov Vogue Eyewear predstavuje - ženské sebavedomie, hrdosť a originalitu. Millie svojím inšpirujúcim a úprimným spôsobom uvádza najnovšie trendy a vyzýva všetky ženy, aby sa sústredili na seba a svoj unikátny pohľad na svet.

Mladá herečka nabáda ženy k úprimnosti, k tomu, aby verili v seba samú a ukázali sa svetu s hrdosťou.


Millie s tímom Vogue Eyewear spolupracovala na vytvorení línie inšpirovanej 90-tymi rokmi. Nová línia zahŕňa elegantné slnečné okuliare s červenými a modrými odtieňmi, ako aj kruhový dizajn s návratom s gradientom ružového zlata, šedej alebo hnedej šošovky.
Kolekciu dioptrických okuliarov MBB tvorí pár kúskov, ktoré sú inšpirované 80-tymi rokmi. Na výber máte veľa možností, vrátane výrazných tyrkysovo-zelených okuliarov s kruhovými šošovkami a okuliare klasického štvorcového tvaru, ktoré majú na mostíku výrazný pruh čiernej farby.

Klikni na obrázky a pozri si ďalšie okuliare
Výzvu ženám predstavuje v celkom šiestich pravidlách: Love Yourself, Be Kind, Stand-Out, Keep It Real, laught Out Loud a Chase you Dreams - to považuje sama Millie za to úplne najdôležitejšie.

Pravidlo číslo 1:
LOVE YOURSELF
Začnime sebou. Majme sa radi a starajme sa o seba. Obliekajme si okuliare s láskou. Venujme si každý deň jedno objatie. Pri každom pohľade do zrkadla sa usmejme a majme krajší deň.
Oslávte všetko, čo vás robí statočnou a bláznivou.
Milovať seba je najsilnejšou revolúciou.

BV

Podobné články