Okuliare Vogue s novým logom

Publikované dňa 27.02.2023
Vogue Eyewear je oslnivou ponukou nadčasových a klasických dizajnových prvkov, ktoré sú štýlové a symbolom módy, ktorá je ako svet okolo nás - dynamická, farebná, nezávislá. Vogue Eyewear vstupuje do roku 2020 s novým logom a s ním prichádzajú na trh aj novinky.
                                                                                                                                                                 

Jednou z noviniek je kolekcia Light&shine značky Vogue, ktorá má pútavé nové tvary. Zábavné iskry vynárajú zábavnú stránku elegancie v tomto ľahkom a jasnom štýle s opálovými farbami. Oslovte pomocou pútavého vzhľadu tohto ľahko nositeľného štýlu: masívne a trblietavé vrstvenie v doplnkových tónoch, vďaka ktorým budete žiariť bez ohľadu na to, kam idete. Každý deň je párty, keď nosíš svoju osobnosť hrdo. 


                                                                            

Kolekcia Sky High predstavuje kovové slnečné okuliare Vogue s veľkým rámom vyznačujúce  sa gradientnými šošovkami, priamym mostom, bočnou razbou s logom a rovnými ramenami so zaoblenými špičkami. Na výber sú viaceré farebné varianty. 

                                                                           

Kolekcia Metallic Lace je elegantná, doplnená výrezmi z kovových detailov na ráme, ktoré dodávajú vzhľad. Je bohatá vo výbere odtieňov vrátane trendového medi a ženského svetloružového zlata s klasickými alebo zrkadlovými šošovkami. 

                                                                           
Kolekcia Mod Cut sú plastové slnečné okuliare Vogue, ktoré majú mačací tvar a bočnú razbu s logom, sú dostupné v tmavých ale aj svetlých farebných verziach. Ich prevedenie je čisté no výrazné a tak v nich zažiaríte pri každej príležitosti. 

                                                                             

Spojením čistého dizajnu s šelmovitou dušou a sviežimi tvarmi s ženskými DNA Vogue Eyewear motivuje ženy prizrieť sa svetu zo svojej vlastnej prespektívy. Od elegantnej jednoduchosti k provokačnému duchu súčasného dizajnu prinášajú okuliare základný doplnok pre ženy milujúce svoj vlastný štýl.

Kolekcia okuliarov Vogue →

BV

Podobné články