Nájdite si okuliare vo farbe roka 2020

Publikované dňa 27.02.2023
Spoločnosť Pantone bola založená v 50. rokoch minulého storočia. Farby roka vyhlasuje od roku 2000 a určuje tak trendy nielen v marketingu, ale aj v oblasti životného štýlu, umenia, módy či sociálnych sietí.

Farba roka 2020
má priniesť pocity pokoja a mieru pre ľudskú dušu a ponúknuť útočisko.
Podľa spoločnosti Pantone to bude klasická modrá. Tá sa v ich vzorkovníku skrýva pod číslom 19-4052.


Podľa odborníkov je táto farba elegantná vo svojej jednoduchosti a má byť stabilným základom pri prekročení prahu ďalšej éry, ktorá prichádza s novou dekádou.
"Táto farba evokuje nekonečnú modrú oblohu. Povzbudzuje nás pozerať sa na veci zo širšej perspektívy a rozširovať naše myslenie, zvyšovať našu perspektívu a otvoriť tok našej komunikácie," vyhlásila riaditeľlka Pantone Color Institue, Leatrice Eiseman. "Žijeme v dobe, ktorá vyžaduje dôveru a nádej. Klasická modrá vyjadruje stálosť a sebavedomie. Ide o spoľahlivý odtieň modrej, ktorá nás nesklame," dodala

80 % informácií prijímame očami, správny výber farby je preto nesmierne dôležitý. Výberový proces  vyžaduje starostlivé zváženie a analýzu súčasných trendov.

Klasická  modrá na dioptrických ale aj na slnečných okuliarov je vynikajúcou voľbou na oživenie vášho vzhľadu.

    



                         ←
                                                                                               
Modelka má na sebe model okuliarov Ray-Ban Aviator RB 3025 001/3F.

Po modrej farbe by mal siahať človek, ktorý chce pôsobiť rozvážne, inteligentne a dáva priestor racionálnym rozhodnutiam. Modrá je chladnou farbou, čo však nemusí byť negatívnou vlastnosťou. Ľuďom, ktorí zvolili modrú farbu, pridá inteligentný “imidž”

Modrá farba na okuliaroch sa dá kombinovať a netreba sa jej obávať.
Klasické modré okuliare sa dajú pomerne ľahko kombinovať. Napríklad môžete skúsiť kombináciu s podobnými odtieňmi belasej na vašom oblečení.  Je to na Vás aký štýl si vyberiete.
                               
                                                                                               


BV

Podobné články