Hailey Bieber X Vogue Eyewear kolekcia na leto 2022

Publikované dňa 24.02.2023

Vogue Eyewear oslavuje začiatok novej sezóny s módnou múzou a modelkou Hailey Bieber, ktorá je nová žiarivá ambasádorka a nový kreatívny člen tímu Vogue. Cieľom spolupráce je posilniť značku aj vo svete módy, zvýšiť povedomie o značke a prilákať nové publikum, ktoré má Hailey na svojich sociálnych sietiach.
 
Exkluzívna spolupráca a kampaň spojená s Hailey začala pri prvej spolunavrhnutej kolekcii. Hailey Bieber X Vogue Eyewear sa pohrala so zemitosťou tónov, pútavými tvarmi a jemnými kovmi. Každý rám okuliarov Hailey Bieber X Vogue Eyewear má na straniciach vygravírované logo, ako aj na mieru vyrobené puzdro na okuliare.

Prvá kolekcia Hailey Bieber X Vogue Eyewear zachytila spontánnosť osobnosti Hailey. Vzniklo osem exkluzívnych rámov, ktoré  majú výrazné fazetové tvary z acetátu alebo kovu, stranice sú gravírované logom Vogue a na vnútorných straniciach okuliarov sa nachádza podpis Hailey.


VO5440S
Toto odvážne prevedenie v trendovom tvare z 90. rokov je vyrobené tak, aby "tancovalo" ako keby sa nikto nepozerá, dodáva osobitosti hravý pôvab. Leštený rám s ostrými fazetami a výrazným profilom zachytáva štýl celebrít z každého uhla.


VO5438S
S týmito elegantnými okuliarmi v retro tvare budeš stále pripravena zažiariť. Hailey navrhla tento model tak aby dodával nádych dobrej nálady. Na vnútornej strane stranice je podpis Hailey Bieber a na vonkajšej strane je vygravírované logo Vogue.


VO5441

Trendy obdlžníkový tvar okuliarov je inšpirovaný 90. rokmi. Tento odvážny fazetový tvar, ktorý mení prácu na hru, robí z optického dizajnu štýlový pôvab. Rám je určený pre ženy, ktoré tancujú podľa svojich vlastných tónov.


VO5439
Hailey dáva retro pôvabu súčasný nádych a dáva do rámca svoj pohľad na svet zameraný na módu. Fazety s ostrým uhlom rámujú pútavý vzhľad žien, ktoré vedia, že smart je nový glam.


VO4245S
Tento glam kovový rám, ktorý predvádza Haileyinu vášeň pre štýl, musí byť trendy v každom uhle. Ľahké a sebavedomé, šikmé tvary dodávajú každodennému pôvabu módny nádych.


VO4242S
Hailey prepracovala ležérny štýl, aby dala klasickému kovovému dizajnu módny nádych. Pútavé fazety a charakteristické stranice dodávajú klasickým kovovým siluetám príťažlivosť, ktorú musíte mať.


VO4244
Hailey znovu dodala dioptrickým okuliarom elegantný vzhľad, ktorý je módnym doplnkom. Svieži, uletený tvar zdobí kovový dizajn s túžbou po vyniknutí.


VO4243
Tento model zachytáva mnohostrannu osobnosť moderných žien, aby vyzerali inteligentne a sexy. Nenápadné kovové rámy vynovia klasický dizajn s prístupom zameraným na módu.




Dioptrické okuliare značky Vogue
Slnečné okuliare značky Vogue



VB

Podobné články