Vogue Eyewear

Publikované dňa 27.02.2023
Značka Vogue Eyewear vznikla v roku 1973 pod rovnakým názvom ako najprestížnejší módny časopis a je to jedna z najpredávanejších okuliarových značiek vo svete. Je inšpirovaná najnovšími trendmi vo svete módy a ponúka ženám v každom veku a s rôznym vkusom pestrý výber okuliarov najvyššej kvality, v bohatej škále farieb a tvarov.
 
Ako slnečné okuliare, tak aj dioptrické rámy sú dostupné vo viacerých prevedeniach, či už pre milovníkov plastových obrúb alebo kovových, pre odvážne ženy, alebo aj tie, ktoré skôr dávajú prednosť klasickej elegancii. Existuje viacero línií, ktoré tvorí daná kolekcia so svojím vlastným štýlom, vo viacerých farbách držiac sa danej tematiky a v ponuke je viacero modelov.

Najznámejšie kolekcie:

                                                 
Rainbow je charakteristická zvlneným detailom na straniciach a posúva každodennú eleganciu na úroveň fascinujúcej krásy súčasnej ženy. Je určený pre tie, ktoré hľadajú klasický tvar prednej časti a farbu, ktorá sa ľahko prispôsobí ku každodennému štýlu.









Charming Braid sa vyznačuje sofistikovaným umeleckým prvkom na straniciach, ktorý predstavuje motív pletenca zdobeného jemnými Swarovski kryštálmi a je určený ženám s elegantným štýlom. Klasický tvar v luxusnom prevedení založenom na detailoch dotvára identitu modernej ženy a zároveň pôsobí nadčasovo.




Sweet Side sa vyznačuje jemným detailom vo forme kovového mostíka
a drobného srdiečka na prednej strane. Ideálny pre každú milovanú a milujúcu ženu.
To musí byť naozajstná láska...
 








Metal Twist sa vyznačuje sofistikovaným tvarom a jemným precíznym kovovým prvkom na straniciach, čo vytvára kontrast medzi eleganciou a štýlom súčasnej modernej ženy.








Light & Shine
sa vyznačuje minimalistickým dizajnom a sú ideálnou voľbou pre moderné ženy, ktoré si vážia ľahkosť a expresívny štýl. Slnečné okuliare charakterizuje jemný detail  vo forme kovového mostíka.


                         





V-Edge je určený pre rafinované ženy s vášňou pre módu, ktoré sa chcú pozerať na svet z iného uhla. Mačací tvar je ideálny pre odvážne ženy, ktoré sa nevyhýbajú provokatívnemu štýlu
s nádychom elegancie.



Outline je určený pre ženy nadšené štýlom inšpirovaným retrom a súčasnými farbami. Vyjadrite svoju spontánnosť jemným kovovým detailom a nadčasovým tvarom....Tieto okuliare si zamilujete. Perfektný pár, keď sa ráno zobudíte, bez ohľadu na to, čo ste robili predtým...


                                                                                 

                                                                                     Metallic Beat
má rafinovaný tvar a rockový štýl, vďaka čomu okuliare vyzerajú  moderne a podmanivo.
 

Tropi Chic
zdôrazňuje individuálnu krásu ich majiteľky, ktoré sa chcú odlíšiť v mestskej džungli.
Tropická potlač plná sviežich farieb umožňujú dosiahnuť odvážny a expresívny vzhľad majiteľky.










Edgy Braid prináša kultový dizajn a zároveň jemnými tvarmi a detailom pleteného vrkoča po hranách straníc pôsobí elegantne. Vyjadrite svoj pohľad v tomto oválnom ráme...
 


Wavy Chic
sa odlišuje charakteristickým zvlneným detailom vyplneným farebným lakom na straniciach a posúva každodennú eleganciu na úroveň inteligentnej a fascinujúcej krásy ako navonok, tak aj vo vnútri. Je určený ženám, ktoré hľadajú klasický tvar prednej časti a farieb, ktoré sa ľahko prispôsobia ku každodennému štýlu.



Enchanted
sa odlišuje profilom so Swarovski kryštálmi
a je určený ženám s elegantným štýlom. Okrúhly tvar v luxusnom prevedení založenom na detailoch dotvára identitu modernej ženy a zároveň pôsobí nadčasovo.















Mgr.Zuzana Hasajová

Podobné články